Nieuw & Cool
 • Nieuws
   

  Nieuws binnen Van Dijk Expresse

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Coffee Break

Dat koffie gezond is voor je, is inmiddels algemeen bekend. Zo ook onder onze chauffeurs die tussendoor een verplichte pauze moeten houden gezien zij aan hun rijtijden verbonden zijn. Na een koffie stop (bij bijvoorbeeld deze Starbucks in Den Haag) zijn zij weer volledig tot uw dienst om de zending van A naar B te brengen. 


2018
______________________________________
CSS 2018

Vorige week waren wij aanwezig op het ''Cool Supply System & Solutions'' congres in Amsterdam ter promotie van onze 'Medicool' tak. Met een flitsende stand, goede vertegenwoordiging vanuit Van Dijk Expresse en onze externe kwaliteitsmanager hebben we goede en interessante contacten kunnen leggen. Bedankt voor het bezoeken van onze stand! 

2018
______________________________________
''Wij gaan ver voor u''

Wat betekent het eigenlijk?
Iedere dag staan wij weer met plezier klaar om iedereen te woord te staan en rijden onze chauffeurs overal naartoe voor onze klanten. Buiten het feit dat wij naar 18 Europese landen rijden gaan wij ook ver in onze service. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze klanten centraal te stellen en geen enkele opdracht uit de weg te gaan. 

2018
______________________________________
Stockholm

Onze chauffeurs trotseren weer en wind zodat de zendingen van onze klanten volgens afspraak geleverd worden. 
Zo was één van onze chauffeurs te vinden in Stockholm en deelde deze foto graag met ons. 


2018
______________________________________
Lancôme 

Diverse opdrachten, afwisselend werk en specialistisch vervoer vinden onze chauffeurs het leukst om te doen. 
In opdracht van één van onze klanten mochten we deze speciale Lancôme trailer ophalen in Hilversum en vervoeren naar België.  

2018
______________________________________
Brandnew

Dankzij de uitstekende service en snelle levering van CITROËN | DS Van Beek is ons wagenpark uitgebreid met deze nieuwe bestelauto. Wij zijn enorm blij met deze hippe variant dat ingezet gaat worden bij ons geconditioneerd vervoer.   

2018
______________________________________
Happy New Year!

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Van Dijk Expresse plaats. Deze keer vierden we het bij ''Het Houtse Meer'' in Den Hout. Onder het genot van een hapje en drankje werd er even stil gestaan bij sommige werknemers door Ivar, passeerden een paar leuke anekdotes de revue, kwamen de ontwikkelingen binnen ons bedrijf aan bod en werden de nieuwkomers verwelkomt binnen de Van Dijk familie. 

2018
______________________________________
Fijne Feestdagen

De Sint heeft helaas het land weer verlaten en wij zijn ons aan het voorbereiden op de drukke dagen. Hier mogen onze jaarlijkse relatiegeschenken natuurlijk niet ontbreken voor onze relaties en leveranciers als dank voor de samenwerking afgelopen jaar. 

Namens Van Dijk Expresse wensen wij iedereen Fijne Feestdagen toe en de Beste Wensen voor 2018!!

2017
______________________________________
Klein Feestje

Wij zetten onze klanten graag in het zonnetje, maar vandaag kijken we even naar binnen. Onze Serge is namelijk al 28 jaar binnen Van Dijk Expresse werkzaam! Woeeehoeee.... Bedankt daarvoor en op naar de volgende 28 jaar!

8 november 2017
______________________________________
Mobiele Carwash

Afgelopen weekend is het gehele wagenpark binnen Van Dijk Expresse wederom onder handen genomen door de ‘mobiele carwash’ van Basiq Cleaning uit Breda. Mooi en fris voor nieuwe business.....

2017
______________________________________
BBQ

Afgelopen zaterdag was wederom de jaarlijkse BBQ binnen Van Dijk Expresse. Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige avond en willen iedereen bedanken die hierbij aanwezig waren. 

2017
______________________________________
Bredase Singelloop 2017

Een paar toppers binnen Van Dijk Expresse hebben weer meegelopen tijdens de jaarlijkse Singelloop in Breda.
Voor diegene die meeliepen, bedankt voor jullie inzet en super goed gedaan!!! 

2017
______________________________________
Wij gaan ver voor u!

Super blij zijn we met de komst van onze nieuwe trailer inclusief het nieuwe ontwerp op de achterzijde. Het resultaat is echt gaaf geworden! 

2017
______________________________________
Wij zijn op zoek naar jou

Wij zijn per direct op zoek naar koeriers, ZZP’ers en vrachtwagenchauffeurs. Van Dijk Expresse is één van de oudste Bredase transportbedrijven. Onze specialiteiten zijn onder andere, koeriersdiensten, sneltransport, nachtdistributie en geconditioneerd vervoer. Precies daar ligt onze kracht al bijna 35 jaar. Vanwege uitbreiding binnen Van Dijk Expresse zijn wij op zoek naar betrouwbare, enthousiaste en gemotiveerde rijders. Met voorkeur in de regio Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer. Dus ben je graag ‘’on the road’’, werk je zelfstandig of lijkt het je juist leuk om het team van Van Dijk Expresse te komen versterken? Dan komen wij graag in contact met jou! Je komt te werken met een leuk team waar een goede werksfeer hangt. 

Bij interesse kun je ons bereiken op 076-52 11 000 of via serge@vandijkexpresse.nl.

augustus 2017
______________________________________
Col du Galibier

Van Dijk Expresse kom je overal tegen, zo ook op 2645 meter hoogte in de Franse Alpen waarbij één van onze medewerkers een tour aan het maken is. 

augustus 2017
______________________________________
Klus geklaard

Bij Van Dijk Expresse stonden we weer voor een mooie uitdaging. In opdracht van onze klant hebben we een warmtewisselaar van 10 ton voor opslag op ons terrein mogen lossen. Omdat het gewicht dusdanig te zwaar was om te kunnen lossen met een heftruck en het ook niet konden hijsen aan de ogen op de unit hebben we het met kettingen gelift en uiteindelijk gelost. Mede dankzij het improvisatie vermogen van onze planning en voor het vakmanschap van de kraanmachinist van Remie B.V. was de klus binnen anderhalf uur geklaard.

8 augustus 2017
______________________________________
We gaan op reis en nemen mee....

Als dank voor de opdrachten en het vertrouwen in Van Dijk Expresse bedachten we in samenwerking met Thomassen Better Business Gifts in Breda een leuke giveaway voor onze relaties. We hebben al onze klanten kunnen verblijden met dit geschenk en het op tijd kunnen overhandigen zodat het mee kon in de koffer op vakantie. Onze voertuigen komen in heel Europa en dat zal met deze beachball sets momenteel niet anders zijn.

28 juli 2017
______________________________________
Beachvolleyballen

Begin juli vond wederom het jaarlijkse ViaJou Bedrijven Beachvolleybaltoernooi in Breda plaats. Vanuit Thomassen Better Business Gifts waren Tommy en Vivian uitgenodigd om een middag mee te doen in het team van dit leuke Bredase bedrijf. Met 30 andere bedrijven, super goed weer, een dosis gezelligheid, sportiviteit en ruimte voor ontspanning was het een top middag met zijn allen.


19 juli 2017
______________________________________
Project C-Type

De opleiding Automotive aan Hogeschool Rotterdam heeft als onderdeel van de studie dat zo'n 15 studenten als groep een compleet voertuig moeten maken. Zij hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt om binnen een kort tijdsbestek van A tot Z een compleet voertuig te maken die uiteindelijk kan rijden. Het eindresultaat mag er zijn met een welverdiende 2e plaats. Als hoofdsponsor vond Van Dijk Expresse het super interessant om het enthousiasme en passie terug te zien in de studenten en het proces van mockup tot compleet voertuig van dichtbij te kunnen volgen.

5 juli 2017
______________________________________
Wie komt met ons de vlag uithangen?

Van Dijk Expresse is één van de oudste Bredase transportbedrijven. Onze specialiteiten zijn onder andere, koeriersdiensten, sneltransport, nachtdistributie en geconditioneerd vervoer. Precies daar ligt onze kracht al bijna 35 jaar. Vanwege uitbreiding binnen Van Dijk Expresse zijn wij op zoek naar een betrouwbare, enthousiaste en gemotiveerde koerier/charter die in het bezit is van een eigen bestelauto. Met voorkeur in de regio Raamsdonksveer. Dus ben je graag ‘’on the road’’ en werk je zelfstandig? Dan komen wij graag in contact met jou! Je komt te werken met een leuk team waar een goede werksfeer hangt. Bij interesse kun je ons bereiken op 076-5211000 of via serge@vandijkexpresse.nl.


21 juni 2017
______________________________________
Sponsoring NAC

Nu NAC gepromoveerd is konden wij als één van de oudste Bredase transportbedrijven niet meer achterblijven. Wij zijn weer terug op het oude nest als sponsor van NAC!! Wij kijken enorm uit naar komend seizoen. Bedankt voor het warme welkom en veel succes toegewenst!


12 juni 2017
______________________________________
Lissabon 

Jiiiiihaaaaaaa, zojuist het bericht ontvangen dat onze planner Patrick veilig is aangekomen in Lissabon. Vanuit Parijs heeft hij bijna 2000 km afgelegd op zijn fiets, echt een top prestatie!

8 juni 2017
______________________________________
GDP Certificering

Yes Yes Yes…. We hebben afgelopen maanden een strenge audit ondergaan maar mede door onze kwaliteitsmanager, Albert van Honk hebben we het GDP-certificaat van SGS in de pocket. Hiermee tonen we aan dat ons bedrijf waarde hecht aan kwaliteit in elk aspect van onze service en dat wij graag een essentieel onderdeel zijn van de productieketen in de farmaceutische industrie.

1 juni 2017
______________________________________
NAC 

Woeeehoeee..... Wij zijn heel blij dat NAC weer terug is in de Eredivisie. Gefeliciteerd!
Onze planner Serge is echt een B-sider en Vivian pakt ook graag een wedstrijdje mee.

Naar links tudututu....... naar rechts tudututu.

29 mei 2017
______________________________________
Dé Koerier van Breda

Met spoed een koerier nodig? Wij weten daar wel raad mee…. Een vrolijke chauffeur hierbij inbegrepen.
 22 mei 2017
______________________________________
Slipcontrol

Afgelopen zaterdag werd de 1e groep chauffeurs van Van Dijk Expresse om 8.00 bij Blom in Etten-leur verwacht. Deze dag stond in het teken van het verlengen van de code 95, het volgen van een slipcursus, extra bewustwording in het verkeer en het trainen van een noodstop. Met een goed gevoel en een certificaat in de hand eindigde deze leerzame dag. Wij danken BLOM Slipcontrol voor deze interessante dag.

 15 mei 2017
______________________________________
Leef je dromen

Onze planner Patrick had nog iets op zijn ‘’Bucketlist’’ staan, namelijk alleen een fietstocht maken van Parijs naar Lissabon binnen 4 weken. Het gaat een pittige tocht worden maar met zijn uitrusting, goede moed en conditie gaat hij dit avontuur aan. Wij wensen onze collega binnen de Van Dijk familie heel veel succes.

12 mei 2017
______________________________________
GDP vervoer

Met onze huidige dienstverlening onder de naam ''Medicool'' verzorgt Van Dijk Expresse geconditioneerd koelvervoer. Medicool is officieel GDP-gecertificeerd voor temperatuur kritisch vervoer van medicijnen en levensmiddelen. GDP staat voor: Good Distribution Practices deze richtlijnen geeft het vervoer extra zekerheid en waarde.

5 mei 2017
______________________________________
TLN Bedrijfsnieuws

28 april 2017
______________________________________
De Zonnebloem

In opdracht van de Zonnebloem heeft Van Dijk Expresse woensdag wederom zo'n 1,1 miljoen loten in één dag onder de Zonnebloemvrijwilligers verspreid. Om 8.00 werden de eerste pallets gelost bij lokale afdelingen van de vrijwilligersorganisatie door heel Nederland. Wij zijn trots dat wij als bedrijf hier een bijdrage aan mogen leveren.

21 april 2017
______________________________________
Hiep Hiep Hoeraaaa

Bij Van Dijk Expresse houden wij wel van een feestje.
Onze collega van de planning, Patrick heeft vandaag een mooie leeftijd van 60 jaar bereikt…..

Van harte Gefeliciteerd Patrick!

13 april 2017
______________________________________
Lente op kantoor

Op kantoor hebben wij bij Van Dijk Expresse de lente in onze bol….. Fris en fruitig staan we voor jullie klaar. 

5 april 2017
______________________________________
ADR certificering 

Binnen Van Dijk Expresse zijn al onze chauffeurs gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Tevens zijn alle wagens ADR uitgerust en doen wij er alles aan om dit soort transporten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze planning via het algemene nummer 076-52 11 000 of via info@vandijkexpresse.nl.

27 maart 2017
______________________________________
Spoedmelding

Dat Van Dijk Expresse 24/7 bereikbaar is, moet duidelijk zijn. Afgelopen zaterdagmiddag om 12.15 kreeg onze collega op 3000 meter hoogte in Oostenrijk een spoedmelding om 3 vloeistof opslagtanks te leveren in Zeeuws-Vlaanderen. Onze chauffeurs moesten eerst vanuit Breda bij onze klant, All Liquids Piping in Zevenbergen deze tanks van 70m³ ophalen, koppelen aan de trekker om dit vervolgens bij de klant zo spoedig mogelijk te leveren. Binnen drie uur na de 1e melding kwamen we met 3 tanks tegelijkertijd aanrijden in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij de flexibiliteit die we beloven is onze klant, Hans van der Pol uiterst tevreden over deze actie.  

14 maart 2017
______________________________________
Een goede buur 

Onder het mom ‘’Beter een goede buur dan een verre vriend’’. Hier gaat Van Dijk Expresse laden bij onze buurman, de Bredase Kaarsenfabriek. Wij zijn gevestigd aan de Franse Akker in Breda.

9 maart 2017
______________________________________
Koffietijd?

Met als motto ‘’Begin de dag goed met koffie’’ is Van Dijk Expresse als eerste werk, in opdracht van onze klant een volle trailer koffiebonen aan het laden in de haven van Antwerpen.

28 februari 2017
______________________________________
Jong geleerd....


22 februari 2017
______________________________________
de Parel van het Zuiden


15 februari 2017
______________________________________
Van Dijk Expresse houdt het hoofd koel

Met de komst van twee nieuwe ‘’custom made’’ Iveco koelwagens beschikt Van Dijk Expresse inmiddels over meer dan 35 trekkende eenheden. Deze wagens zijn vandaag uitgeleverd door de DEBA, Etten-Leur. Geheel naar eigen ontwerp beschikken deze koelwagens over een ruime slaapCabine, Hi Matic automaat, grotere laadcapaciteit en een skate systeem waardoor de pallets op eenvoudige wijze verplaatst kunnen worden. Deze koelwagens zijn onder andere GDP compliant en gaan door Van Dijk Expresse ''Medicool'' ingezet worden voor medicijnvervoer binnen Europa.

 
10 februari 2017
______________________________________
Nieuwe generatie Chauffeurs

Serge en Vivian waren namens Van Dijk Expresse aanwezig op de Beroepenmanifestatie bij Jeugdland te Ulvenhout. Een super leuk initiatief om enthousiaste VMBO leerlingen te kunnen helpen in het zoeken naar een toekomstig beroep. Op de Praktijk dag mogen wij een paar gemotiveerde leerlingen gaan verwelkomen!


8 februari 2017
______________________________________
Nieuw frame

Het frame van de achtergevel was duidelijk aan vervanging toe...... We zijn heel blij met het resultaat!!
 
Met onze huidige dienstverlening onder de naam ''Medicool'' verzorgt Van Dijk Expresse geconditioneerd vervoer.
Medicool is officieel GDP-gecertificeerd voor temperatuurkritisch vervoer van medicijnen en levensmiddelen.
6 februari 2017
______________________________________
Uitbreiding Wagenpark

Wederom kunnen we met trots vertellen dat er een nieuwe wagen is toegevoegd aan ons huidige wagenpark binnen Van Dijk Expresse. Heeft u deze al zien rijden? 
 
24 januari 2017
______________________________________
Nieuwjaarsreceptie

De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van Van Dijk Expresse heeft weer plaatsgevonden. Deze keer vierden we het bij Café ''Ons Thuis'' in Terheijden. Onder het genot van een hapje en drankje werd er even stil gestaan bij het afscheid nemen van sommige pensionado’s en werden de nieuwkomers verwelkomt binnen de Van Dijk familie.


9 januari 2017
______________________________________
Medicool

De wagens van Van Dijk Expresse zijn speciaal voorzien van vierwielaandrijving om in deze winterse omstandigheden te kunnen rijden. Om de zending tussen de gewenste 2 C en 8 C graden te kunnen vervoeren, moet de koeling nu juist verwarmen vanwege de strenge vorst in Letland. (-19 C Bauska, Letland) 

 
30 december 2016
______________________________________
Fijne Feestdagen

Namens Van Dijk Expresse wensen wij iedereen Fijne Feestdagen toe en de Beste Wensen voor 2017!!


23 december 2016
______________________________________
Sinterklaas kapoentje

Sinterklaas was met Zwarte Piet in conclaaf,
‘’Wat moeten we met die doos vol Banketstaaf?’’

Laten we de medewerkers van Van Dijk hier maar mee belonen,
Zodat we hiermee onze dankbaarheid voor hun inzet kunnen tonen.

Naast het harde werken hebben we met jullie vaak dikke pret,
Waarvoor als dank deze letter van banket.


5 december 2016