Nieuw & Cool
  • Vanuit ons kantoor in Breda is de planning 24/7 bereikbaar om uw zending te organiseren en te begeleiden.
  • Met meer dan 30 trekkende eenheden rijden we dagelijks, 24 uur per dag naar verschillende bestemmingen. Nationaal en Internationaal.
  • Spoed? Sneltransport? Koelvervoer? Nachtdistributie? Nationaal of Internationaal? Van Dijk Expresse levert de dienst die bij uw zending past. Dag én nacht.
  • De kwaliteitsvervoerder in Snelheid, Flexibiliteit en Accuratesse.
  • Met onze huidige dienstverlening onder de naam ''Medicool'' verzorgt Van Dijk Expresse geconditioneerd vervoer.

Welkom bij Van Dijk Expresse. 

Als geen ander begrijpt Van Dijk Expresse dat een spoedzending meer aandacht vraagt dan een regulier transport. Zeker wanneer er sprake is van officiële documentatie, kwetsbare goederen, levensreddende middelen of kritische onderdelen. Hier zijn mensen voor nodig die begrip hebben voor het belang van de zending, zowel bij de afzender als bij de ontvanger.

U bent bij Van Dijk Expresse gegarandeerd van het juiste transport dat aan uw wensen voldoet, ongeacht of het gaat om enkel een envelop of een vracht van 30 ton.  

Wij denken bij Van Dijk Expresse graag met u mee!
Precies daar ligt al bijna 35 jaar de kracht van Van Dijk Expresse: zorg en aandacht voor uw zending, over het gehele traject.

Met meer dan 35 trekkende eenheden rijden we dagelijks, 24 uur per dag naar verschillende bestemmingen. Nationaal en Internationaal. Vanuit ons kantoor in Breda is de planning 24/7 bereikbaar om uw zending te organiseren en te begeleiden.

Voor ons een uitdaging, voor u een hele zorg minder.

Volg ons op LinkedIn

T 076-5211000

E info@vandijkexpresse.nl